Formació

formacióDialoga ofereix formacions en àmbits com la mediació, la construcció de consensos, la gestió de conflictes o el lideratge participatiu, així com formacions adaptades a les necessitats particulars dels nostres clients.

Un dels elements essencials per la prevenció de conflicte és empoderar les persones per a que puguin desenvolupar les seves competències per dialogar i col·laborar.

 

Mètode pedagògic

L’objectiu dels nostres tallers no és només que els participants aprenguin conceptes, sinó que adquireixin eines i habilitats. Per això Dialoga planteja les formacions com espais on els participants puguin compartir experiències i practicar les eines que els permetin desenvolupar les seves competències.

A tenir en compte

 • Col·laborem amb institucions nacionals i internacionals com el Consell d’Europa, la Cambra de Comerç d’Andorra o la universitat de Barcelona i la UOC.
 • Ramon Tena és membre acreditat de la llista de formadors del Consell d’Europa.

Catàleg de formacions

 1. Taller pràctic: Habilitats directives en gestió de conflictes;
 2. Taller de Mediació (bàsic);
 3. Taller de Mediació (avançat);
 4. Com executar i comunicar decisions crítiques;
 5. Gestió de treballadors tòxics;
 6. Treballes en una organització sana o tòxica? Com fer de la nostra organització un entorn saludable;
 7. Eines per elaborar mapes de conflictes.

formació universitat

Properes formacions

Títol: Dir un “no” de forma positiva

Dates: 5 de desembre del 2016. 09:30 – 19 h (8 hores)

Lloc: Cambra de Comerç d’Andorra

Preu: 160 €. Inclou tota la documentació i el certificat d’assistència.

Més informació: http://www.ccis.ad/ca/formacio/details/158-COM%20DIR%20UN%20%E2%80%9CNO%E2%80%9D%20DE%20FORMA%20POSITIVA.html

 

Anteriors

 • 12/10/2015: Les preguntes – eines per la gestió dialogada de conflictes en equips de treball (8 h). Maria Munné. Cambra de Comerç d’Andorra.
 • 30/11/2015: Tècniques de Consens Grupal – Eines per facilitar grups de treball (4 h). Ramon Tena. Cambra de Comerç d’Andorra.
 • 02/12/2015: Eines per gestionar conflictes de forma positiva (8 h). Anna Bentanachs (Cerqueda Internacional) i Ramon Tena (Dialoga).
 • 7 – 8 /03/2016: Gestió de persones i situacions tòxiques en el lloc de treball (8 h). Xavier Miguel. Cambra de Comerç d’Andorra.