Equip

Dialoga ofereix una xarxa de col·laboradors per oferir als nostres clients el millor professional en funció de les seves necessitats.

 

RAMON TENA, Director

slider2Sóc mediador i formador en gestió de conflictes. M’agrada escoltar i ajudar a la gent a dialogar per resoldre els seus desacords.

A mitjans del 2012, mogut pel desig d’explorar nous camps que em permetessin desenvolupar-me personal i professionalment vaig abandonar el món diplomàtic per iniciar aquest projecte.

Tinc passió per compartir i aprendre de les experiències dels demés. Per això dedico una part del meu temps a formar altres persones en gestió de conflictes. I a escoltar el que em poden aportar.

També m’interessa promoure el desenvolupament de la societat civil. Col•laboro amb diverses ONG d’Andorra i treballo com a Educador en Drets Humans, principalment pel Consell d’Europa. He fet del desenvolupament de la mediació a Andorra el meu objectiu.

Ramon Tena és llicenciat en Ciències Polítiques per la universitat Pompeu Fabra i té dos màsters: en Estudis Diplomàtics (2005) i Mediació (2010). Pots consultar el seu currículum aquí:  CV Ramon Tena mediació CAT

Crec en la capacitat innata de les persones per col·laborar.

 

  • ANTONI VIDAL

Antoni Vidal és advocat i mediador. Interessat per implantar la mediació des de fa més de 30 anys, ha participat en la redacció de les Lleis de mediació catalana i espanyola. Antoni Vidal és membre del Consell Assessor del Centre de Mediació de l’ICAB (Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona) i soci fundador d’Alter, un equip de professionals especialitzats en diverses àrees de mediació.

Combina també la seva activitat com a advocat i mediador amb la docència i és professor a diverses Universitats com la UB, la UAB i la UPF, així com Director del curs de formació en mediació del Consell de Col·legis d’Advocats de Catalunya.

Antoni Vidal és especialista en mediacions en l’àmbit mercantil i de l’empresa familiar.

Una frase:

 

  • XAVIER MIGUEL

Xavier2Xavier Miguel és llicenciat en psicologia i especialitzat en l’àmbit de l’empresa.

Formador i consultor especialista en el comportament humà, actualment lidera i participa en diverses activitats empresarials de serveis de management i formació. Es defineix com un Sherpa, especialista en facilitar travessies i superar reptes en aquests complexos inicis del segle XXI: la presa de decisions, la superació d’objectius, la gestió dels fracassos, els conflicte i els canvis. És l’ideòleg i fundador del Mètode Sherpa (www.metodosherpa.com).

No pots impedir el vent, però pots construir molins.

  • FRANÇOISE HOUSTY

 

  • XAVIER BARÓ

Xavi01-212x300Xavier Baró és Educador en Drets Humans i es defineix com a activista educacional. Com a formador i consultor col·labora habitualment en el desenvolupament d’activitats de capacitació per la Comissió Europea, els Departmanets d’Educació i Joventut del Consell d’Europa i la Fundació Anna Lindh pel Diàleg entre Cultures.

Actualment és membre del grup de coordinació dels cursos sobre Ciutadania Europea per a la Comissió Europea i del Programa Ambaixadors per la Pau del Consell d’Europa, així com del Programa de formació del professorat del Departmanet d’Educació del Consell d’Europa.