Sobre nosaltres

QUI SÓC?

RAMON TENA

Soc mediador i formador des de fa 8 anys. L’any 2012 vaig decidir abandonar la meva plaça al ministeri d’afers exteriors per iniciar l’aventura de Dialoga, un projecte que vol fomentar la cultura de pau en les organitzacions i entre la ciutadania.

Al llarg d’aquest temps he tingut el plaer de treballar i aprendre de grups molt diversos com advocats, agents penitenciaris i de policia, joves líders, mestres d’escola, funcionaris d’organismes internacionals… Crec fermament en el poder del diàleg per transformar el conflicte en cooperació.

Com a membre de l’equip de formadors del Consell d’Europa, des del 2014 lidero formacions a nivell europeu en l’àmbit dels Drets Humans i la transformació de conflictes, sobretot amb joves.

A Andorra dissenyo formacions per desenvolupar les competències dels participants en comunicació no violenta i gestió positiva de conflictes. Molt vinculat a l’àmbit de la mediació, en els darrers 7 anys he participat en més de 80 mediacions laborals, familiars i comercials. Ha impulsat i coordinat les dues primeres edicions del postgrau en mediació a la universitat d’Andorra (2014-15 i 2018-19).

Així mateix, ha impulsat la redacció de la Llei de Mediació i actualment formo part de la Comissió Nacional de Mediació. És col·laborador pedagògic de la Cambra de Comerç d’Andorra, diversos departaments del Consell d’Europa, el Consell de l’Advocacia Catalana i empreses a Andorra i Espanya.

Va estudiar Ciències Polítiques i dos màsters, en Diplomàcia i en Mediació. Vaig formar part del cos diplomàtic d’Andorra fins el 2012, quan vaig decidir iniciar una nova aventura com a emprenedor social.

SOBRE DIALOGA

El projecte de Dialoga va néixer per ajudar a organitzacions i individus a fer del diàleg la seva principal eina de treball. Aprendre a liderar i gestinar equips a través del diàleg, afrontar situacions socialment complexes a través del diàleg o adquieir eines. De la mediació n’he tret totes les eines necessàries.

Valors de treball

  • Escolta activa
  • Empatia
  • Flexibilitat
  • Adaptació a les necessitats del client

Els nostres clients

Entitats que confient en nosaltres

Contacte

Tens dubtes?
Contacta'ns!