Formación: Desarrollo de competencias

Un dels aspectes que m’apassiona de la meva feina és la oportunitat que em dona per compartir moments de creixement amb les persones amb qui treballo. Al llarg dels darrers 10 anys he acompanyat en el desenvolupament de competències en gestió de conflictes, comunicació no violenta i promoció del diàleg a col·lectius tan diversos com mediadors, advocats, mestres d’escoles, empresaris, funcionaris d’organismes internacionals, joves líders, estudiants universitaris…

 

M’encanta compartir les eines que faig servir com a mediador i reflexionar sobre com aplicar-les a les situacions específiques de cada participant en el curs.

Els tallers que dissenyo i desenvolupo giren en gran mesura al voltant de la gestió de conflictes i de la comunicació no violenta. Es tracta de tallers pensats per desenvolupar les habilitats dels participants en l’ús del diàleg com a eina per fer front a les situacions amb què es troben en el seu dia a dia: comunicar amb el seu equip i amb els clients, gestionar conflictes, crear i liderar equips de treball…

Pots consultar el catàleg de cursos aquí.

L’objectiu dels tallers de Dialoga és que els participants puguin començar a aplicar les eines apreses als tallers des del primer dia de la formació. A més, els tallers s’adapten als participants, de manera que s’integrin a les seva experiència prèvia. Per això, la formació fa especial atenció en:

 

  • Creació d’un espai de reflexió on els participants poden compartir les seves experiències i coneixements previs;

 

  • Anàlisi d’exemples reals gestionats pel formador i pels participants;

 

  • Integració de les eines i conceptes a través de metodologies “learning by doing”

 

M’agrada incloure moments en què els participants comparteixin situacions que han hagut de gestionar i trobar noves formes d’aplicar el diàleg per gestionar situacions d’aquest tipus.

Veure darreres formacions

QUÈ FEM?

Els serveis de Dialoga

A Dialoga oferim diferents serveis basats en la mediació i adaptats al 100% als nostres clients i col·laboradors. Descobreix a continuació en tot el que podem ajudar-te.

Els nostres clients

Entitats que confien en nosaltres

Contacte

Tens dubtes?
Contacta'ns!